Koch.Campus members:
1) Brodnjak Robert – Krautwerk (Lower Austria)
2) Bucar Florian - Biohotel Daberer GmbH (Carinthia)
3) Buchberger Robert – Fleischerei Buchberger (Styria)
4) Buttenhauser Klaus – Tischgesellschaft (Vienna)
5) Cis André – Panoramahotel Cis (T)
6) Csencsits Jürgen – Gasthaus Csencsits (Bgld)
7) Döllerer Andreas – Döllerer (S)
8) Dorfer Thomas – Landhaus Bacher (Lower Austria)
9) Fankhauser Peter – GuatzEssen (T)
10) Fink Hans Peter – Gasthaus Haberl/ Fink Delicatessen (Styria)
11) Flammer Dominik – Public History (CH)
12) Floh Josef – Gastwirtschaft Floh (Lower Austria)
13) Fuchs Gerhard – Die Weinbank (Styria)
14) Gesellmann Albert – Weingut Gesellmann (Bgld)
15) Geisler Stefan - Schulhaus Tirol (T)
16) Göttfried Christian – Göttfrieds (Upper Austria)
17) Grabmer Clemens – Restaurant Waldschänke (Upper Austria)
18) Grabner Manuel – Restaurant Holzpoldl (Upper Austria)
19) Gugumuck Andreas – Wiener Schneckenmanufaktur (Vienna)
20) Hackl Norbert – Biohof Labonca (Styria)
21) Heinrich Gernot –Gernot and Heike Heinrich Winery (Bgld)
22) Herbst Andreas – Dahoam (S)
23) Hofer Thomas – Bergergut (Upper Austria)
24) Höllerschmid Manfred – Fleischwaren Höllerschmid (Lower Austria)
25) Ivic Paul – Tian (Vienna)
26) Jans Renate & Philipp – Figerhof (T)
27) Kajtna Bernd – Arche Noah (Lower Austria)
28) Kerschbaumer Michael - Kaslabn (Nockberge) (Carinthia)
29) Kienbauer Lukas – Lukas‘ Restaurant (Upper Austria)
30) Kolm Michael – Bärenhof Kolm (Lower Austria)
31) Lastin Stefan - Gamskogelhütte (Carinthia)
32) Leitgeb Armin – Le Treize (T)
33) Leth Franz – Leth Winery (Lower Austria)
34) Machreich, Uwe – Triad (Lower Austria)
35) Moosbrugger Emanuel – Biohotel Schwanen (Vbg)
36) Muhr Dorli – Dorli Muhr Winery (Lower Austria)
37) Mühlmann Josef – Gannerhof (T)
38) Müller Hannes – Genießerhotel Die Forelle (Carinthia)
39) Nagl Lukas – Restaurant Bootshaus in Seehotel Das Traunsee (Upper Austria)
40) Nindler Fritz & Granegger Kevin - Mountain Resort Feuerberg (Carinthia)
41) Nuart Eva – Nuart Sheep's milk specialities (Carinthia)
42) Ott Bernhard – Bernhard Ott Winery (Lower Austria)
43) Parth Benjamin – Hotel Yscla (T)
44) Pichler Lucas - F.X. Pichler Winery (Lower Austria)
45) Pohorec Reinhard – Pohorec Sensory Experience (Vienna)
46) Rachinger Philipp – Mühltalhof (Upper Austria)
47) Rachinger Helmut – Fernruf 7 (Upper Austria)
48) Rauch Richard – Geschwister Rauch (Styria)
49) Redolfi Werner – Redolfi kitchen systems (Vienna)
50) Reisetbauer Hans – Reisetbauer Qualitätsbrand (Upper Austria)
51) Reitbauer Heinz – Steirereck (Vienna)
52) Ressi Manuel – Bärenwirt (Carinthia)
53) Riezler Jeremias – Biohotel Walserstuba (Vbg)
54) Rützler Hanni – Future Food Studio (W)
55) Schenk Wolfgang – Tax consultant (Vienna)
56) Schöpf Tobias – Restaurant Fuxbau (Vbg)
57) Schraml Klemens – Rau (Upper Austria)
58) Senn Andreas – Senn’s Restaurant (S)
59) Spindler Josef – Ölmühle Fandler (Styria)
60) Steffner Josef – Mesnerhaus (S)
61) Stekovics Priska – Stekovics (Bgld)
62) Stekovics Erich – Stekovics (Bgld)
63) Thurner Franziskus – Hotel at Weissensee (Carinthia)
64) Vetter Simon – Vetterhof (Vbg)
65) Vigne Jürgen – Restaurant Pfefferschiff (S)
66) Walch Josef – Rote Wand (Vbg)
67) Wallner Hubert – Gourmet Restaurant Huber Wallner (Carinthia)
68) Weissgerber, Alain - Taubenkobel (Bgld)
69) Wesonig Michael - Michis frische Fische (Styria)
70) Winkler Vitus – Hotel Sonnhof (S)
71) Zehentner Matthias – Tauernlamm (S)